VAST AANBOD


 

Teambuilding, familiespel of ijsbreker? Spinaap biedt een vast gamma van spelen aan voor diverse gelegenheden. Elk spel duurt ongeveer 2 uur (inclusief uitleg) en heeft een richtlijn voor aantal spelers en locatie, maar hier valt steeds wel een mouw aan te breien. De spelen zijn ontworpen, getest, kritisch onder de loep genomen en uiteindelijk goedgekeurd door Spinaap. Succes is dus verzekerd!

 

CLUSTER

Een kennismakingsspel waarin verschillende detectivebureaus het tegen elkaar opnemen. Een rustig spel, ideaal bij een hapje of drankje, om nieuwe mensen te leren kennen of nog iets meer te weten te komen over die vage kennissen. Geschikt voor 15 tot 60 spelers.

 

BIO-Tech

Actie en nadenken wisselen elkaar af in dit stadsspel waarbij je in teams op zoek gaat naar de oplossing voor… dat blijft nog even geheim. Geschikt voor 20 tot 30 spelers.

 

STAF

Fantasie en strategie komen samen in dit tactische en actieve spel waar verschillende tovenaarsbendes het tegen elkaar op nemen. Samenwerken als een hecht team is essentieel. Geschikt voor 20 tot 40 spelers.

 

DE KAMER

Wie ben jij? Wie zijn de anderen? Wie kan je vertrouwen? In dit spannende, mysterieuze spel probeer je te weten te komen wie de anderen zijn om op het einde de juiste beslissing te nemen. Geschikt voor 8 tot 12 spelers.