MISSIE EN VISIE


SPINAAP

Deze aap staat bekend om zijn behendigheid. Hij verplaatst zich vlot over alle denkbare terreinen en voelt zich overal thuis. De Spinaap leeft in groep. Rangorde is belangrijk, maar wordt niet streng gehandhaafd. Hij is een echte genieter. De Spinaap is speels, verstandig en snel enthousiast (Totem Scouts en Gidsen).

Met Spinaap willen wij mensen een goede tijd laten beleven, samen met elkaar, via een leuk spel. Om deze missie te volbrengen stelden wij vijf waarden op:

Plezier, inventief, kwaliteit, groei en verbondenheid.

Deze vijf kernwoorden definiëren de werking van Spinaap.

 

PLEZIER

Plezier staat bij ons op nummer 1.

Een mysterie ontrafelen, sluipen door de stad, keihard de achtervolging inzetten, iemand in de maling nemen, … Bij Spinaap zetten we in op allerlei soorten plezier: actief en rustig, helemaal gek maar ook heel erg serieus, met veel nadenken maar ook met hersenloos rennen, voor ieder wat wils. Zo kan iedereen tijdens het spel even ontsnappen aan het dagelijkse leven in een spannend en ontspannend verhaal.

 

INNOVATIE

Spinaap staat voor innovatie.

Gedreven door de drang tot vernieuwing ontdekken we nieuwe invalshoeken en gaan we op zoek naar wat er zich buiten de lijntjes bevindt. Met een open blik naar de wereld zoeken we het experiment op zodat we kunnen inspelen op de realiteit en zodat we blijven groeien. Een spel van Spinaap is steeds origineel en vernieuwend.

 

KWALITEIT

Spinaap staat garant voor kwaliteit.

Dit is enerzijds kwaliteit in spelen en ideeën, die voorkomt uit de deskundigheid van de organisatie en haar medewerkers. Binnen het team bevinden zich de nodige kennis en vaardigheden die essentieel zijn voor het neerzetten van kwalitatieve producten.

Anderzijds zet Spinaap in op een professionele en klantgerichte aanpak, waarbij de nodige flexibiltieit wordt ingezet om aan elke vraag of verwachtingen te voldoen.

 

GROEI

Spinaap wilt mensen laten groeien.

We gaan op zoek om iedereen individuele uitdagingen en groeikansen te bieden, met het oog op het ontwikkelen of versterken van competenties zoals samenwerking, overleg, probleemoplossend denken, creativiteit, … We lokken mensen net dat beetje uit hun comfortzone om hen nieuwe en leerrijke ervaringen te bieden, zonder in te boeten aan plezier.

 

VERBONDENHEID

Samen staan we sterk. 

Spinaap stimuleert de verbondenheid tussen mensen. We creëren een plaats voor nieuwe ontmoetingen en bieden de nodige stimulansen om deze ontmoetingen met een open blik aan te gaan.
Daarnaast gaat verbondenheid ook om het versterken van bestaande banden en het (her)ontdekken van talenten, kwaliteiten en raakvlakken bij elkaar.